Juiceboxi

Juiceboxi on kestotilauksena toteutettu makuboksi!

 

Valikoima makuja suoraan kotiovelle

Tilaa Juiceboxi nyt! Saat valikoiman tarkkaan valikoituja makuja suoraan kotiisi kerran kuussa, automaattisesti yhdellä tilauksella. Valitse kahdesta kokoluokasta haluamasi ja me toimitamme makuboksin sinulle. Kuin olisi joulu joka kuukausi! Voit keskeyttää tai peruuttaa tilauksesi milloin haluat.

Nyt maut eivät lopu kesken!
Tilaa Juicebox ja saat automaattisesti kerran kuukaudessa uuden lähetyksen suoraan kotiin. Valittavanasi Taste tai Full.

Uusia makuja elämään!
Valitsemme joka kuukausi Juiceboxiin mahdollisimman laajat makukategoriat. Juiceboxista löytyy, niin vanhoja tuttuja makuja, kuin herkullisia uutuuksiakin.

Helppoa, vaivatonta ja nopeaa!
Yksi tilaus ja saat joka kuukausi uuden makupaletin kotiin! Tuotteiden arvo on aina enemmän kuin tilauksen summa ja postikulut sisältyvät hintaan. Säästät siis rahaa ja aikaa!

 

Tilaa Juiceboxi ja ylläty, joka kuukausi

 

Valitse Juiceboxi

 • Juiceboxi Taste makuboksi
  Tilaa juiceboxi Tiedot

  Juiceboxi Taste

  19,90  / kuukausi
 • Juiceboxi Full makuboksi
  Tilaa juiceboxi Tiedot

  Juiceboxi Full

  39,90  / kuukausi
Juiced by Juiceboxi juiced by PayPal

 

Juiceboxi infoa

Mikä on Juiceboxi ja mitä se sisältää?
Juiceboxi on makutiiviste laatikko, joka toimitetaan postiluukustasi kerran kuukaudessa. Juiceboxissa Taste on neljän maun boksi jossa saat 4 x 10ml ja/tai 30ml makutiivistepulloa. Juiceboxi Full on boksi josta löydät kaiken mitä tarvitset makujen sekoittamiseen. Neljä makutiivistepulloa, 400ml 70/30 VPG pohjanestettä sekä neljä 100ml Chubby Gorilla sekoituspulloa.
Mitä makuja Juiceboxissa tulee?
Juiceboxissa toimitetaan tarkoin valittuja makuja, jotka pääsääntöisesti vaihtuvat joka kuukausi. Makuja on suoraan Juicebar-verkkokaupan valikoimista, sekä tuotteita, mitä kaupassa ei ole myynnissä. Teemme parhaamme, että saamme mahdollisimman laajan ja herkullisen makukategorian joka kuukausi.
Miten maksan tilauksen?
Juiceboxi kestotilauksen maksutapana on PayPal. Kun aloitat tilauksen, sinulta veloitetaan yhden kuukauden maksu. Jokaisen kuukauden maksu tapahtuu automaattisesti, niin kauan kunnes keskeytät tai peruutat tilauksen.
Milloin saan ensimmäisen Juiceboxin?
Ensimmäinen Juiceboxi lähetetään tilauksesta seuraavan 7 päivän sisällä. Tulevien lähetyksien lähetyspäivämäärä on viikon sisällä kun kuukausimaksu on saapunut meille. Saat siis Juiceboxin kuukauden välein kotiisi +/- 7 päivää.
Voinko peruuttaa Juiceboxi tilauksen?
Voit peruuttaa kestotilauksen milloin haluat. Mikäli et halua seuraavaa pakettia, teethän peruutuksen viimeistään 7vrk ennen seuraavaa maksupäivää. Oma tili-sivulta kohdasta Juiceboxi tilaukset.
Haluan valita minkä tyyppisiä makuja saan Juiceboxissa
Valitettavasti vielä ei ole mahdollista valita minkä tyyppisiä makuja Juiceboxissa saat, mutta tämä ominaisuus on hyvin todennäköisesti tulossa myöhemmin.
En pitänyt mauista mitkä sain Juiceboxissa. Voinko palauttaa tuotteet ja saada rahat takaisin?
Jos et ollut tyytyväinen Juiceboxin tuotteisiin, voit ehdottomasti palauttaa ne ja palautamme rahat siltä kuukaudelta. Huomioi, että tuotteiden pitää olla avaamattomia ja jälleenmyyntikelposia, jotta palautukseen on oikeus. Asiakas maksaa palautuksen postikulut. Ota yhteys asiakaspalveluun ennen tuotteen palauttamista

Jos et löytänyt vastausta kysymykseesi ylläolevista vaihtoehdoista, älä epäröi ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme